Besplatna dostava u RH za narudžbe od 35 €

Search
Search
Close this search box.

Dostava i plaćanje

KOLIKI SU TROŠKOVI DOSTAVE, TKO DOSTAVLJA PAKET I KADA ĆE BITI DOSTAVLJEN?

Dostava je besplatna unutar Republike Hrvatske za sve narudžbe od 35,00 € na području Republike Hrvatske. Redovna cijena dostave unutar RH iznosi 3,99 € neovisno o veličini paketa, dok u zemljama EU (izvan RH) može varirati.

Dostupnu robu isporučujemo tekućeg dana ukoliko je narudžba zaprimljena prije 10:00 ili prvi sljedeći radni dan na adresu koju ste naveli prilikom narudžbe. Kurirska služba (u ovom slučaju DPD) će vas obavijestiti na broj telefona/mobitela, koji ste naznačili prilikom kupnje, kada je očekivano vrijeme isporuke paketa. Paket vam dostavljaju na adresu koju ste naveli prilikom narudžbe. U iznimnim slučajevima dostavu mogu vršiti i predstavnici, tj. djelatnici i trgovački putnici iz Prominent Hair-a.

Dostava na otoke ide prema rasporedu vožnje dostavne službe, a detaljni raspored dostave na otoke možete pogledati na ovoj poveznici.

KAKO MOGU PLATITI NARUČENE PROIZVODE?

Naručene proizvode možete platiti na sljedeće načine:

a) Plaćanje pouzećem – gotovinom (preuzimanjem pošiljke preko službe za dostavu DPD). Prilikom preuzimanja pošiljke dostavljaču se plaća cjelokupni iznos naznačen na računu uključujući i trošak dostave. Artikle dostavljamo preko dostavne službe DPD na adresu koju ste naveli prilikom kupnje artikala. Savjetujemo vam da napišete broj telefona ili mobitela na koji vas kurir može dobiti i s vama se dogovoriti o načinu dostave. Broj telefona koristi se isključivo za svrhu kvalitetnije dostave. Paket vam dostavljaju na adresu koju ste naveli prilikom narudžbe

b) Plaćanje debitnom ili kreditnom karticom, ili digitalnim novčanikom. Naručeni proizvodi mogu se platiti Online karticom (Visa, MasterCard, Maestro, Diners Club) i digitalnim novčanikom (Apple Pay, Google Pay). Na webu je moguće samo jednokratno plaćanje. Sigurno plaćanje karticama ili digitalnim novčanikom provodi Viva Payments – institucija licencirana za pružanje platnih usluga unutar EEA i UK.

c) Plaćanje KEKS Pay aplikacijom. Naručeni proizvodi mogu se platiti Online putem KEKS Pay aplikacije – usluga Erste banke, odnosno Erste&Steiermarkische Bank d.d.

d) Plaćanje internet bankarstvom ili uplatom u banci. Proizvodi za koje je zaključena narudžba mogu se platiti putem internet bankarstva bilo koje banke koja nudi mogućnost takvog načina plaćanja ili putem opće uplatnice u poslovnicama poslovnih banaka, FINA-e ili pošte. Nakon potvrde narudžbe kupcu se šalje elektronička pošta s podacima potrebnim za plaćanje internet bankarstvom ili općom uplatnicom.

JE LI PLAĆANJE KARTICAMA SIGURNO?

Da, plaćanje debitnom ili kreditnom karticom je potpuno sigurno, a izvršava se preko Viva Wallet terminala koji je u nadležnosti Viva Payments | Licencirana institucija za e-money operacije u regiji EEA i UK. Viva Wallet je u potpunosti usklađen s Direktivom PSD2 – sva rješenja koja se nude automatski se ažuriraju kako bi ispunila sve SCA zahtjeve.