Besplatna dostava u RH za narudžbe od 35 €

Search
Search
Close this search box.

Nirvel Vibrant 100 ml

9,60 

VIBRANT je linija vibrantnih, jarkih (živih) boja za kosu, za postizanje živopisne palete sjajnih i uzbudljivih tonova koji vam omogućuju stvaranje odvažnih i ležernih nijansi. Proizašla je iz ARTX linije profesionalnih boja za kosu s pomno odabranim pigmentima.

Kliknite za prikaz nijansera

Zahvaljujući kompleksu koji čine hidrolizat rogača i ekstrakt soje, implementirana je Soytein tehnologija koja se temelji na sustavu postupnog otpuštanja u kationskoj matrici koja omogućuje zadržavanje aktivnih sastojaka u kosi i dugotrajno djelovanje za postizanje maksimalne učinkovitosti. S više od 40 godina tradicije, boja je uvijek bila u središtu rada Nirvel Professional.

Isključivo za profesionalnu upotrebu. Način korištenja pročitajte u nastavku.

Način korištenja:

Može se koristiti pojedinačno, kao pojačivač ili neutralizator bilo kojeg tona u nijanseru dodavanjem 5 do 15 ml odabrane Vibrant nijanse u smjesu sa bojom.

Nijanse kao što su lavander (boja lavande), purple (ljubičasta) i pink gum (roza) mogu se nanijeti samo na svijetlu bazu, na prethodno posvijetljenu kosu.

Uobičajeni omjer rada s VIBRANT je 1:1,5 (jedan dio kreme za bojanje + jedan i pol dio hidrogena). Za jači intenzitet koristiti omjer miješanja 1:1. Karakteristike, omjer miješanja te preporuke za pojedine tonove pronaći ćete u tablici s omjerima miješanja.

Karakteristike, omjer miješanja te preporuke za pojedine tonove pronaći ćete u tablici s omjerima miješanja (ARTX nijanser, stranica 2 od 4).

Težina N/A
Nijansa boje za kosu

, , , , ,

Količina

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Nirvel Vibrant 100 ml”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)