Besplatna dostava u RH za narudžbe od 35 €

Search
Search
Close this search box.

Jedinstveni ritual bojenja s 95% prirodnih sastojaka

Eugene-Perma-CARMEN-RITUEL-Ritual-bojanja-jedinstven-na-trzistu-1

Vrhunski luksuz prirodnog tretiranja kose u profesionalnom svijetu

Koncept kao niti jedan do sada na tržištu. Dostupan luksuz u salonima, koji koloracije i njegu kose bazira na sastavu 95% prirodnog porijekla*, pri čemu su učinkovitost i rezultati koji se postižu ovom linijom visokorenomirane francuske kuće preparata za njegu kose, na očigled fantastični.

Posjetite Webshop: CARMEN RITUEL

Eugene Perma se CARMEN RITUEL linijom pozicionirala kao moderni stogodišnjak; tradicija od preko 100 godina, koliko je ovaj brend na tržištu, i konstantno praćenje najsuvremenijih tehnika i inovacija rađenih u skladu s tim, rezultiralo je ovom linijom koju je tržište prirodnom evolucijom samo tražilo. Ovo je samo dio proizvoda s prirodnom bazom koju Eugene Perma Professionnel nudi, a o kojima ćemo pisati u narednim blogovima.

Prednosti triju korisnih organskih biljnih ulja

Bazu Carmen Rituel linije čine tri dominantna prirodna sastojka:

  • organsko Sacha Inchi ulje,
  • organsko Coprah ulje i
  • organsko Jojoba ulje.


Svaki od njih ima posebne učinke, a vezani su za umirujuće djelovanje na vlasište, njegu i sjaj boje, te regeneraciju i omekšavanje vlasi kose.

"Osim što ima umirujuće djelovanje na vlasište, odlika ovog rituala je i prilagodljivost (vrhunski rezultati trajnih i Ton na ton boja) te prekrivanje do 100% sijede kose."

Kombinirajući ju uz SOLARIS liniju, koja je apsolutni stručnjak za plavuše, uz mogućnost posvjetljivanja do čak 9 tonova, kao i liniju tonera za neutralizaciju žutila i personalizaciju blond nijansi, dobivaju se još veće mogućnosti osim niza od 49 nijansi dostupnih u postojećem nijanseru.

Kompletan ritual u 3 koraka

Profesionalni postupak bojanja u tri koraka s 95% prirodnih sastojaka*:

  • prednosti vezane uz svojstva boje, ljepotu kose i ugodu vlasišta,
  • prilagođeni rezultati trajne ili Ton na ton boje,
  • postupak pogodan za sve tipove vlasišta.

 

CARMEN RITUEL boje za kosu su luksuzne boje bez amonijaka, bez mirisa, i pogodne za sve tipove vlasišta, koje prate lifestyle obilježen kvalitetom, minimalizmom, sviješću o zdravlju i ljepoti koju nalazimo u savršenoj ravnoteži prošlosti i sadašnjosti.

Suprotno utrci za vremenom, vraćamo se nepromjenjivim vrijednostima, a porast svijesti dovodi nas u sklad sa sobom i okolinom. Pa tako i u makeup i styling svijetu dominira prirodnost naglašena zemljanim i bazično neutralnim tonovima.

"Koncept kao niti jedan drugi na tržištu 🌱"

Jednostavno rečeno, CARMEN RITUEL je poseban ritual koji odgovara svim zaljubljenicima u prirodu koji cijene kvalitetu i luksuz uz tradiciju i kredibilitet. Pogledajte video u nastavku:

*u prosjeku cijelog tretmana
**osobe alergične na PPD i/ili boje za kosu koji mogu razviti alergijsku reakciju trebaju provesti testiranje 48 sati prije upotrebe

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)