Besplatna dostava u RH za narudžbe od 35 €

Search
Search
Close this search box.

Nirvel Pastel 100 ml

9,60 

PASTEL je linija pastelnih, suptilnih boja za kosu, za postizanje mekih nijansi koje vam omogućuju nijansiranje/toniranje svih vrsta intenziteta plave, postižući svijetle i uravnotežene boje koje prenose nježnost i eleganciju. Proizašla je iz ARTX linije profesionalnih boja za kosu s pomno odabranim pigmentima.

Kliknite za prikaz nijansera

Zahvaljujući kompleksu koji čine hidrolizat rogača i ekstrakt soje, implementirana je Soytein tehnologija koja se temelji na sustavu postupnog otpuštanja u kationskoj matrici koja omogućuje zadržavanje aktivnih sastojaka u kosi i dugotrajno djelovanje za postizanje maksimalne učinkovitosti. S više od 40 godina tradicije, boja je uvijek bila u središtu rada Nirvel Professional.

Isključivo za profesionalnu upotrebu. Način korištenja pročitajte u nastavku.

Način korištenja:

Uobičajeni omjer rada s PASTEL je 1:1 (jednak omjer kreme za bojanje i hidrogena). Koristiti s hidrogenom većeg Vol. ukoliko je potrebno daljnje posvjetljivanje ili korekcija boje. Za jači intenzitet koristiti omjer miješanja 1:1. Karakteristike, omjer miješanja te preporuke za pojedine tonove pronaći ćete u tablici s omjerima miješanja.

Vrijeme izlaganja na kosi će ovisiti o poroznosti kose i željenom rezultatu.

Karakteristike, omjer miješanja te preporuke za pojedine tonove pronaći ćete u tablici s omjerima miješanja (ARTX nijanser, stranica 2 od 4).

Težina N/A
Nijansa boje za kosu

, , , , ,

Količina

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Nirvel Pastel 100 ml”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)