Besplatna dostava u RH za narudžbe od 35 €

Search
Search
Close this search box.

Što bi Merlinka rekla da je mogla probati Solaris?

SOLARIS-Eugene-Perma-Croatia-Hrvatska

Kada se 50-ih godina dvadesetog stoljeća počelo raditi izbjeljivanje kose bez dramatičnih oštećenja (gledano iz ondašnje perspektive, jer tada je to bila revolucija), došlo je do pravog booma jer su sve crnke sada mogle postati plavuše. Popularizacijom ove boje kroz Hollywoodske filmove, i naizgled obične djevojke pretvarala je u dive.

Ima nešto posebno u zlatnim pramenovima koji padaju niz lice, možda stvar u odsjaju svjetla koji smekšava crte lica ili jednostavno putenost koju budi plava boja asocirajući na najljepše bajke, no kažu da se plavuše i bolje zabavljaju. Nešto od toga sigurno je, što je barem jednom u životu svaku ženu navelo da se pita da li da se pofarba u plavo!?

I odustajale bi mnoge ponajviše zbog oštećenja kose. No revolucija je stigla i takvih bojazni više nema…

SOLARIS Apsolutni stručnjak za plavu kosu

Brand Eugene Perma Professionnel napravio je ogroman iskorak u tretiranju i njezi plave kose. Linijom SOLARIS uspješno lansiraju vrhunske proizvode kojima se zadržavaju na samom vrhu profesionalnih brandova za kosu. Osim što je kompletan rang ponude minimalno invazivan, nježan je i po vlasište što potvrđuju i sama iskustva korisnika.

Posjetite Webshop: SOLARIS Expert Blond Absolu

Linija je rađena kako bi bila nježna i ugodna i za same frizere koji s proizvodima rade tako da je neagresivna prema olfaktivnim organima. Ovim bitnim karakteristikama, Eugene Perma iskazuje svoju brigu za dobrobit i poštivanje kose te profesionalaca koji s proizvodima rade.

Kompletan asortiman proizvoda za posvjetljivanje i njegu kod kuće

Uz SOLARIS je moguće kontrolirati željenu nijansu plave boje kao i zadržati kvalitetu kose. Linija omogućuje posvjetljivanje od 2 do 9 nijansi. Preko trideset godina razvoja, rezultiralo je stvaranju proizvoda formuliranih da podržavaju i tradicionalne i nove tehnike posvjetljivanja.

Moćni prahovi za izbjeljivanje i posvjetljivanje, proizvodi u kremi za tretiranje bojane i prirodne kose, prirodnog izrasta i bojanog ostatka kose, te linije za njegu doma koja sadrži osim njege i tonirane kreme za postizanje i održavanje željenih tonova u vidu zlatne, pepeljaste i ostalih nijansi… Sve te proizvode koji čine liniju SOLARIS, možete naći i u web shopu ekskluzivnog zastupnika za Eugene Permu, Prominet Hair-a, a kupovina ovih proizvoda moguća je samo profesionalnim korisnicima.

Pročitajte također: SOLARIS Toners preljevi za kosu

Zagospodarite plavim nijansama uz Eugene Perma i Solaris liniju proizvoda!

#absoluteblondexpert #solaris #eugeneperma

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)