Besplatna dostava u RH za narudžbe od 35 €

Search
Search
Close this search box.

Nirvel FUEGO 60 ml

10,40 

FUEGO (hrv. VATRA) je linija vatrenih boja za kosu za intenziviranje crvenih i bakrenih, toplih nijansi. Proizašla je iz ARTX linije profesionalnih boja za kosu s pomno odabranim pigmentima.

Kliknite za prikaz nijansera

Zahvaljujući kompleksu koji čine hidrolizat rogača i ekstrakt soje, implementirana je Soytein tehnologija koja se temelji na sustavu postupnog otpuštanja u kationskoj matrici koja omogućuje zadržavanje aktivnih sastojaka u kosi i dugotrajno djelovanje za postizanje maksimalne učinkovitosti. S više od 40 godina tradicije, boja je uvijek bila u središtu rada Nirvel Professional.

Isključivo za profesionalnu upotrebu. Način korištenja pročitajte u nastavku.

(1 recenzija korisnika)

Način korištenja:

Mogu se miješati sa ARTX bojama za kosu, a koje uključuju intenzivne crvene s oznakom (x-55). Mogu se također koristiti za toniranje ili naglašavanje boje, sjaj bez prethodnog posvjetljivanja. Intenzitet boje će ovisiti o bazi kose odnosno o svjetlini kose i odabranom hidrogenu.

Uobičajeni omjer rada s FUEGO je 1:1,5 (jedan dio kreme za bojanje + jedan i pol dio hidrogena). Za jači intenzitet boje preporučujemo podjednak omjer miješanja 1:1. Karakteristike, omjer miješanja te preporuke za pojedine tonove pronaći ćete u tablici s omjerima miješanja.

Karakteristike, omjer miješanja te preporuke za pojedine tonove pronaći ćete u tablici s omjerima miješanja (ARTX nijanser, stranica 2 od 4).

Težina 60 g
Nijansa boje za kosu

, , ,

Količina

1 recenzija za Nirvel FUEGO 60 ml

  1. Kristina O.

    Odlične vatrene boje kad se radi cijela kosa, ali i miješanjem sa drugim bojama postižete odlične rezultate.

Napiši recenziju

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)