Besplatna dostava u RH za narudžbe od 35 €

Search
Search
Close this search box.

Nirvel BLOND U 60 ml

BLOND U je linija specijalnih boja za kosu, za postizanje izvanredno hladnih i toplih nijansi plave, koja će zadovoljiti potrebe i karakteristike svake plavuše. Proizašla je iz ARTX linije profesionalnih boja za kosu s pomno odabranim pigmentima.

Kliknite za prikaz nijansera

Super posvjetljivači s oznakom (13-xx) su tzv. specijalke koje se koriste za prekrivanje izrasta i kose sa snagom posvjetljivanja do 5 tonova uz zadržavanje besprijekorne kvalitete boje. Snažno neutralizira žute tonove. Personaliziranje željene nijanse plave upotpunjeno je sa 13-00 Clear za neograničenu kreativnost.

Highlighteri s oznakom (M-xx) su toneri ili preljevi za kosu koje će ujednačiti, tonirati posvijetljenu ili plavu kosu. Personaliziranje željene nijanse plave upotpunjeno je sa M-00 Clear (osnovni ton koji se koristi za ublažavanje intenziteta BLOND U boje), pružajući koloristu širok raspon mogućnosti.

Zahvaljujući kompleksu koji čine hidrolizat rogača i ekstrakt soje, implementirana je Soytein tehnologija koja se temelji na sustavu postupnog otpuštanja u kationskoj matrici koja omogućuje zadržavanje aktivnih sastojaka u kosi i dugotrajno djelovanje za postizanje maksimalne učinkovitosti. S više od 40 godina tradicije, boja je uvijek bila u središtu rada Nirvel Professional.

Isključivo za profesionalnu upotrebu. Način korištenja pročitajte u nastavku.

Način korištenja:

Uobičajeni omjer rada s BLONDU je 1:2 (jedan dio kreme za bojanje + dva puta više hidrogena), dok za izrazito sijedu kosu preporučujemo podjednak omjer miješanja 1:1 s 30 Vol. hidrogenom za potpuno prekrivanje sijede kose te optimalan završni rezultat. Karakteristike, omjer miješanja te preporuke za pojedine tonove pronaći ćete u tablici s omjerima miješanja.
Više od 30 ml M-00 Clear se ne bi trebalo stavljati u smjesu.

Karakteristike, omjer miješanja te preporuke za pojedine tonove pronaći ćete u tablici s omjerima miješanja (ARTX nijanser, stranica 2 od 4).

Težina 60 g
Nijansa boje za kosu

, , , , , , , , , , , , , , ,

Količina

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Nirvel BLOND U 60 ml”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)